Contact

Heb je een vraag voor Rubi? Contacteer ons via onderstaand formulier en we helpen je zo snel mogelijk verder.

Linda Schools
Linda Schools

14 jaar geleden stampte Linda de Cultuurdienst uit de grond. Met een grote passie voor cultuur en een groot sociaal rechtvaardigheidsgevoel coördineert ze Rubi als geen ander. Deze founding mother knalt zowel met haar culturele ideeën als met haar rode lippenstift!
De liefde voor cultuur wint het uiteraard niet van die voor haar drie kleinzonen, maar een combinatie van de twee is a match made in het MAS… eum… heaven! Naast die uitstapjes heeft ze ook nog haar handen vol met de eigenzinnige labradoodle Zorro, alsook met haar groot engagement in tal van sociale verenigingen.
Ines Van Meerbeeck
Ines Van Meerbeeck

Geboren en getogen in een cultuur minnend nest, gebeten door kunst, gedreven door creativiteit en grenzeloos enthousiasme, zo kan je Ines het best omschrijven. Voor deze Rubi is geen project te uitdagend, geen deadline te spannend, geen circustent te groot… 
Naast het organiseren van tentoonstellingen en events, is ze ook nauw betrokken bij de commissie Kunst op de Campus, de Adviesraad en de Commissie Cultuurbeleid.
Bruna Eriksson
Bruna Eriksson

Zit je met een vraag over de website, met een interessant item voor de nieuwsbrief of een leuk nieuwtje voor sociale media? Bij Bruna kan je terecht met al je communicatievragen.
Als geboren art lover en gediplomeerd sociaal werker laat geen enkel participatief project haar onberoerd. Ontmoetingen stimuleren en faciliteren tussen mens en cultuur is wat haar iedere dag drijft.
Op woensdag kan je met vragen terecht bij haar collega's, want dan is deze kersverse mama met haar zoontje Roman op stap.