Veerle Rooms

Veerle Rooms toont haar Bibliofiele Projecten

Tijdens de maand oktober in de Bibliotheek van UAntwerpen

Foundation Veerle Rooms
Reserveren noodzakelijk
Gratis

Tien jaar Foundation VR is in het Frans Masereel Centrum in Kasterlee reeds uitbundig gevierd. Maar de apotheose is gepland voor het najaar. De bekroning voor de 75ste verjaardag van Veerle Rooms: hartstochtelijk bezieler van haar Foundation, uitzonderlijke grafica en duizendpoot. 

Dat doen we met stijl in de historische gebouwen van de Bibliotheek van de Universiteit Antwerpen op donderdag 6 OKTOBER om 18.00 uur

In talrijke toonkasten zullen al de BIBLIOFIELE UITGAVEN getoond worden die zij tijdens haar loopbaan heeft gerealiseerd.

Het zijn totaalkunstwerken geworden in samenwerking met collegae-grafici en gelijkgezinde woordkunstenaars met nationale en internationale faam.

In de grote bijkomende ruimte komen de meest opmerkelijke creaties, die een beeld zullen geven van het belang dat deze kunstenares betekent voor de hedendaagse grafische kunsten.

Schrijf je hier in

Ik schrijf me in voor
Ik ben
Rubi – The Cultural Factory, cultuur@uantwerpen.be, verzamelt deze persoonsgegevens voor de organisatie van een evenement. In geen geval zullen deze gegevens worden doorgegeven aan derden. Indien u uw persoonsgegevens wil wijzigen of laten verwijderen kan u terecht op het hierboven vermelde adres. Meer info over ons privacybeleid: www.uantwerpen.be/disclaimer.