MoMu_Vernissage_DriesLuyten_1.jpg

Rubi @ NITE SH FT [WACHTLIJST]

Nocturne in het MoMu voor eerstejaars- & internationale studenten

Rubi
Reserveren noodzakelijk
Gratis
Gratis

Er zijn momenteel geen plaatsen meer vrij maar je kan je hieronder registreren voor de wachtlijst! 

Rubi, de Arenbergschouwburg en het MoMu slaan de handen in elkaar.

Graag nodigen wij alle eerstejaarsstudenten & internationale studenten uit op donderdag 8 december om een avond te baden in cultuur! Een rondleiding, diner, exclusieve show en afterparty... Niets zal er ontbreken. 

Het enige dat je moet doen: Je hieronder inschrijven en op 8 december om 17u30 aanmelden aan het MoMu, wij zorgen voor de rest! 

 

Wat je te wachten staat

 

MIRROR MIRROR

Met NITE SH FT herverdelen MoMu en Arenberg de fysieke en mentale museumruimtes. MoMu’s nieuwste expo 'MIRROR MIRROR' legt de link tussen mode, psychologie, zelfbeeld en identiteit. NITE SH FT haalt de tentoonstelling naar het podium.

NITE SH FT gaat over ontdekking en herkenning. Van wat je nog niet kende of nog niet zag. Van wie je bent of van wie je wilt zijn.

 

ABRAHAMBLUE & FRIENDS

De Antwerpse abrahamblue groeide op met sterke liefde voor muziek. Doorheen de jaren liet hij zich inspireren door een breed spectrum aan genres. Van klassieke Arabische zangers zoals Fairuz of Abdel Halim Hafez, over dansen op Michael Jackson tot de muziek van Beethoven en Bach. Toen Blue jazz ontdekte, ging er een nieuwe wereld voor hem open.

Die jazz in combinatie met z'n liefde voor nineties hiphop, soul en gospel, resulteren in zijn eclectische stijl. abrahamblue leerde zichzelf piano, gitaar, bass en drum spelen. Een proces dat gepaard ging met experimenteren met zang en de zoektocht naar zijn unieke melodische groove. Een zoektocht die hem de award Most Promising Artist Of The Year opleverde op de Redbull Elektropedia Awards.

Zijn eerste EP Tracks I Made Last Summer werd opgepikt door BBC Radio 1 en Studio Brussel.

Schrijf je hier in

Ik schrijf me in als
Rubi – The Cultural Factory, cultuur@uantwerpen.be, verzamelt deze persoonsgegevens voor de organisatie van een evenement. In geen geval zullen deze gegevens worden doorgegeven aan derden. Indien u uw persoonsgegevens wil wijzigen of laten verwijderen kan u terecht op het hierboven vermelde adres. Meer info over ons privacybeleid: www.uantwerpen.be/disclaimer.